Wat is Bitcode AI?

Bitcode AI is een in New York gevestigd makelaarsbedrijf dat in 1978 werd opgericht. Het ondersteunt 23 valuta’s en is beschikbaar in 135 markten en 33 landen. Het is dus geen wonder dat het een van de beste day trading platform opties is die er zijn. Bovendien zijn de kosten van Bitcode AI zo laag dat dit de belangrijkste aantrekkingskracht van de dienst is.

Hoe Bitcode AI te gebruiken?

Voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in IB handel, is de eerste zorg natuurlijk hoe het platform precies werkt. Hier zijn enkele veelgestelde vragen beantwoord voor uw gemak.

Wat zijn de Rekening Vereisten?

Nog voor het aanvraagproces, biedt de makelaardij een snelle gids aan haar nieuwe gebruikers om hen te helpen erachter te komen welk type rekening geschikt is voor hen. Om een rekening aan te maken, moet u een aantal basisgegevens verstrekken. Bitcode AI minimum vereisten omvatten:

  • persoonlijke en contactinformatie
  • gegevens over inkomen en fiscale residentie
  • handelservaring en -doelstellingen
  • bankrekening gegevens

Hoe te beginnen met handelen?

Om te beginnen met handelen, moet u uw rekeningaanvraag invullen en wat geld storten. Dit zou de eerste stop zijn op uw Bitcode AI day trading pad. Het platform ondersteunt bankoverschrijvingen, elektronische bank ACH-overboekingen en cheques. Elk van deze methoden wordt geleverd met een gedetailleerde set instructies op de website van het bedrijf. Daarna moet u vertrouwd raken met het dashboard (dat we hieronder zullen bespreken).

Wat kunt u verhandelen

Met een Bitcode AI rekening kunt u handelen in aandelen, opties, futures, ETF’s, beleggingsfondsen, en obligaties. Dit is echter slechts het topje van de ijsberg. Het bedrijf biedt ook handel in valuta en edele metalen. Grondstoffen zijn een andere beleggingsoptie die van cruciaal belang is voor een goede spreiding van uw portefeuille.

Als Bitcode AI gebruiker kunt u ook Bitcoin futures kopen. Maar het platform staat niet toe dat u direct crypto’s bezit. Dus, als u op zoek bent naar een geschikt crypto uitwisselingsplatform, is het misschien beter om elders te kijken.

Welke Tools Zijn Beschikbaar?

Bitcode AI biedt twee verschillende plannen – IBKR Lite en IBKR Pro. Elk van hen heeft zijn eigen set van beschikbare tools.

Het Impact Dashboard, Social Sentiment van Social Market Analytics, en Allocation Order Tool kunnen de analyse, planning en uitvoering van uw trades efficiënter maken. Het is ook wat Bitcode AI tot een van de beste online effectenmakelaars voor beginners maakt. Afgezien van dit, is er een Trade in Fractions tool beschikbaar, wat een van de grootste troeven is voor elke daghandelaar, zoals bevestigd door Bitcode AI reviews.

Hoe werkt het platform?

Zodra u een rekening heeft en wat geld om te handelen, kunt u naar het dashboard gaan. Vertrouwd raken met het handelswerkstation zou de eerste stap moeten zijn. In de standaardinstelling bevindt de orderinvoer zich in de linkerbovenhoek van het scherm. Hier kunt u een order kiezen op het Bitcode AI platform. In hetzelfde gedeelte heeft u een optie om een koop- of verkooporder in te stellen op basis van de huidige markt. De rest van de segmenten zouden u in staat moeten stellen om activa te monitoren die u verhandelt (of waarin u gewoon geïnteresseerd bent). Dit is slechts het technische aspect van het platform. De rest is geheel afhankelijk van uw strategie.