RSK & RIF Bitcoin Sidechain integrerer DAI til yderligere forbindelse til Ethereums DeFi

DeFi-rummet fortsætter med at ekspandere, da den samlede værdi, der er låst i protokoller, for nylig næsten har nået 11 milliarder dollars. Mere interessant er BTC-værdi låst i DeFi også stigende, da der i øjeblikket er omkring 141.000 bitcoins låst i forskellige udlånsprotokoller.

RSKs infrastrukturrammer (RIF) har for nylig integreret Maker’s DAI stablecoin i sit økosystem.

RIF integrerer producentens DAI Stablecoin

RSK-infrastrukturrammen (RIF) har integreret DAI-stablecoin på sin Crypto Cash drevne smarte kontraktplatform.

For at gøre dette brugte udviklingsteamet RSK-Ethereum-tokenbroen, der blev lanceret tidligere på året. Per udgivelsen forventer de to projekter at øge decentraliserede finanstjenester baseret på Bitcoins netværk.

DApp-udviklere er i stand til at oprette applikationer på RSK, der opretter forbindelse til Ethereum-økosystemet, mens de udnytter dets netværkslikviditet og -effekt.

RSK og MakerDAO arbejder sammen med RIF-token-samfundet tættere på at bringe værktøjer og aktiver, der driver DeFi til et Bitcoin-miljø. Dette ville bidrage til at give den voksende efterspørgsel efter DeFi-baserede aktiver og apps, uden at de blev hindret af de høje gebyrer på Ethereums netværk.

Da DAI nu er tilgængelig på RSK, vil dette bringe den kryptokollaterede stablecoin til et skalerbart smart kontraktnetværk, samtidig med at der opretholdes en forbindelse med Ethereum og dets værdifulde brugere og udviklere. Som et resultat af arbejdet er DAI nu tilgængelig for BTC-støttede DeFi-produkter, der inkluderer RIF-token og dets mange protokoller.

Apps, der allerede er integreret DAI

Talrige BTC-tilstødende decentrale applikationer har allerede formået at integrere DAI. Disse inkluderer Aave, AvalDAO og Chainlink. Der er desuden likviditetspuljer tilgængelige for RBTC-DAI og RIF-DAI på RSKSwap.

Dette gør det muligt at bytte stablecoin mod meget lavere gebyrer end på Ethereums netværk. Bitcoin-Ethereum-broen, udviklet af RSK-teamet, er blevet revideret af ToB og er også blevet gennemgået af Maker Foundation Integration Team.

Talere om sagen var Diego Gutierrez Zaldivar, CEO og medstifter af IOVlabs, der sagde:

”DAI-integrationen er endnu et vigtigt skridt i retning af Bitcoin DeFi’s vedtagelse. Vi er overbeviste om, at væksten i Bitcoin-økosystemet og dets DeFi-muligheder først er begyndt med meget mere at komme. ”