Bitcoins sammensatte årlige vækstrate er ‚uovertruffen i finanshistorikken‘, analyseshows

Bitcoins 10-årige sammensatte årlige vækstrate (CAGR) er „uovertruffen i den økonomiske historie“ ifølge en analyse foretaget af on-chain-analysefirmaet CaseBitcoin, som offentliggjorde sine resultater på sociale medier.

At BTC-investorer har „næsten tredoblet“

Ifølge CaseBitcoin er BTCs næsten 200% CAGR et „uhørt antal“ og betyder, at BTC-investorer har „næsten tredoblet“ deres penge hvert eneste år i det sidste årti, hvis afkastet bliver sammensat. Med hensyn til investeringsafkast (ROI) vil dette oversætte til et 5,2 millioner procent afkast i løbet af nævnte periode.

Som Cointelegraph rapporterede, sammenlignede CaseBitcoin BTCs CAGR med populære aktier som Tesla og Amazon og bemærkede, at Teslas CAGR er „off the charts“ ved normale standarder på 63,8% og stadig er dværget af bitcoins vækst. Amazons CAGR er derimod 33,5%.

Forskerne forsvarede yderligere deres analyse ved at påpege, at selv BTCs sidste årti kunne være en „kirsebærplukket tidsramme.“ De fandt ud af, at „Bitcoins CAGR dværger andre benchmarks over ALLE flerårsperioder i det sidste årti.“ Deres data sammenlignede BTCs afkast mod S&P 500-indekset, guld og mere.

Prisen på bitcoin er vokset eksponentielt i løbet af de sidste 10 år. I sin 12-årige eksistens gik flagskibskryptovalutaen fra i det væsentlige at være værdiløs til på et tidspunkt at være mere end $ 58.000 pr. Mønt, før en korrektion oplevede, at BTCs pris faldt til $ 48.900 ved pressetid.

Mens kryptovalutaen oprindeligt blev vedtaget

Mens kryptovalutaen oprindeligt blev vedtaget af dem, der var enige i den libertariske ideologi, begyndte snart flere investorer at se potentialet i den. Flere børsnoterede virksomheder har nu investeret i bitcoin, hvor MicroStrategy investerer over 2 milliarder dollars til at købe 90.869 BTC.

Ved siden af MicroStrategy kommer Tesla, som investerede 1,5 milliarder dollars i flagskibskryptovaluta. Andre virksomheder som MassMutual, Ruffer Investment, Stone Ridge og Square har også afsat midler til bitcoin.

Som rapporteret har sidste måned den ældste bank i De Forenede Stater, Bank of New York Mellon (NYSE: BK), afsløret, at den vil begynde at finansiere bitcoin og andre digitale valutaer gennem udrulningen af en ny kryptovalutaopbevaringstjeneste.