Bitcoin på TRON blockchain ökar till 9000

TRON blockchain ser en betydande ökning av efterfrågan på Bitcoin.

För närvarande finns det 9000 Bitcoin (TRC-20) på blockchain

Den största krypton med marknadsvärde, Bitcoin Trader, ser stark efterfrågan på sin blockchain, särskilt med sina nuvarande prisökningar. Dess efterfrågan i andra blockchain är också anmärkningsvärd. Flera tokeniseringsplattformar har utvecklats under de senaste månaderna, vilket möjliggör Ethereum-kompatibla Bitcoins för decentraliserad finansiering (DeFi). På samma sätt ser DeFi-marknaden på TRON blockchain en relativt stor efterfrågan på ERC-20 Bitcoin-token.

Spike i Bitcoin på TRON blockchain

Från och med den 1 november ökade Bitcoins på TRON-blockkedjan avsevärt från 2000 till 5000 som grundaren och VD, Justin Sun, twittrade medan de firade Bitcoin whitepaper day. Under tiden visar data från TRONSCAN, blockchain-utforskaren, att Bitcoins totala antal i nätverket har ökat till 9000. Det innebär att 4000 Bitcoins läggs till i blockkedjan inom 24 timmar.

Insvept Bitcoin på Tron

Den massiva tillväxten antyder en ökad efterfrågan på Bitcoin på TRON-blockchain och dess decentraliserade finansmarknad. Enligt TRONSCAN är de 9000 Bitcoins i TRON-blockkedjan alla i omlopp för närvarande av 2179 adresser. Detta följer med det senaste tillkännagivandet av Wrapped Bitcoin (WBTC) på TRON blockchain. TRON-teamet har arbetat för att göra det möjligt för samhället att njuta av tjänster som erbjuds i sin rivaliserande blockchain, Ethereum.

Efter den ökade efterfrågan på Bitcoin i Ethereum via WBTC-symbolen (WBTC), tyckte Justin att det var värt att debutera en TRON-kompatibel WBTC på samhället lika. Som Cryptopolitan rapporterade ingick TRON ett partnerskap med BitGo den 26 september för att lansera TRC-20-versionen av Wrapped Bitcoin. Många spekulerade i att flytten syftade till att öka deltagandet i blockchainens DeFi-ekosystem, vilket sågs på Ethereum.